Intenzivni kurs

Intenzivni kursevi su kursevi ultrazvučne i kolor dopler dijagnostike koji se svakodnevno u trajanju od 5 do 6 sati po terminu, tokom 5 do 6 dana.

Namenjeni su kandidatima koji nisu u mogućnosti da pohađaju kurs u redovnim terminima, najčešće zbog velike udaljenosti kandidata od poliklinike (kandidati iz unutrašnjosti ili iz drugih zemalja).

Kursevi se sprovode prema akreditovanom programu i kandidat dobija sertifikat koji mu omogućava samostalan rad i KME bodove.

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Saznajte novosti iz Škole Ultrazvuka

Želim da primam obaveštenja u skladu sa politikom privatnosti

Kome su namenjeni kursevi i treninzi?

• Lekarima opšte prakse, specijalizantima, specijalistima i subspecijalistima raznih grana medicine koji žele da steknu osnovna, a zatim i napredna znanja i veštine za samostalno izvođenje ultrazvučne i kolor dopler dijagnostike.

• Lekarima koji su obučeni za obavljanje ultrazvučnih i kolor dopler pregleda, ali nisu u mogućnosti da obave dovoljan broj ultrazvučnih pregleda u svakodnevnom radu, kako bi ostali utrenirani za rutinsko obavljanje ultrazvučnih pregleda

• Lekarima sa iskustvom, koji žele da osveže svoje znanje, dobiju potvrdu (sertifikat) i bodove za produženje licence.

• Lekarima koji su veoma udaljeni od poliklinike, dolaze iz unutrašnjosti ili iz drugih zemalja, pa je za njih mnogo bolji koncept edukacije kada se kurs održava svakodnevno, u toku nedelju dana.

Počnite već danas !

Pozovite nas i proverite rasporede održavanja kurseva

  • +381 11 344 15 15