Individualni kurs

Individualni kursevi su kursevi ultrazvučne i kolor dopler dijagnostike koji se izvode pojedinačno (mentor obučava samo jednog polaznika).

Termini obuke i njihovo pojedinačno trajanje se dogovaraju sa mentorom i individualno su prilagođeni potrebama kandidata i njegovom napredovanju.

Namenjeni su kandidatima koji nisu u mogućnosti da pohađaju kurs u periodu kada je predviđeno njegovo odražvanje ili žele da u kraćem roku savladaju veštinu.

Kursevi se mogu sprovoditi prema akreditovanom programu, ukoliko kandidat želi da dobije sertifikat.

Ukoliko kandidat želi samo da usavrši veštinu, a sertifikat poseduje, program obuke se prilagođava kandidatu i ne mora da prati program akreditovanog kursa.

Kursevi se sprovode u terminima koji odgovaraju kandidatu i u potpunosti prate program akreditovanih kurseva, tako da po završetku kandidati dobijaju sertifikat.

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Saznajte novosti iz Škole Ultrazvuka

Želim da primam obaveštenja u skladu sa politikom privatnosti

Kome su namenjeni kursevi i treninzi?

• Lekarima opšte prakse, specijalizantima, specijalistima i subspecijalistima raznih grana medicine koji žele da steknu osnovna, a zatim i napredna znanja i veštine za samostalno izvođenje ultrazvučne i kolor dopler dijagnostike.

• Lekarima koji su obučeni za obavljanje ultrazvučnih i kolor dopler pregleda, ali nisu u mogućnosti da obave dovoljan broj ultrazvučnih pregleda u svakodnevnom radu, kako bi ostali utrenirani za rutinsko obavljanje ultrazvučnih pregleda.

• Lekarima sa iskustvom, koji žele da osveže svoje znanje, dobiju potvrdu (sertifikat) i bodove za produženje licence.

• Lekarima koji ne mogu da pohađaju redovne ili intenzivne kurseve iz bilo kog razloga, a žele da završe kurs.

Počnite već danas !

Pozovite nas i proverite rasporede održavanja kurseva

  • +381 11 344 15 15